Werkwijze

Recht door zee en betrokken, zo gaan wij te werk. Wij maken uw cijfers transparant en geven u fiscaal advies waar u mee verder kunt.
Alles om ervoor te zorgen dat u een financieel gezonde onderneming krijgt en behoudt.

Wat heeft u nodig?

Dat is uiteindelijk ons uitgangspunt. Heeft u de behoefte om maandelijks te sparren of zien we u één keer per jaar met de jaarcijfers? Samen bepalen we wat uw nodig heeft. Ervaring leert dat net even iets vaker contact, betere resultaten levert. U wilt tenslotte grip op uw onderneming.

Betrokken

bij klanten en hun onderneming

Wat Heine & Van Oosten zo kenmerkt is de persoonlijke aanpak. Om elkaar goed te leren kennen, is ons eerste gesprek met u altijd een kennismakingsgesprek. De boeken komen later op tafel. Voldoen we aan elkaars verwachtingen? Fijn! Want daar draait het om. Wij inventariseren uw wensen en verwachtingen en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

Naast de zakelijke gesprekken die wij met u als klant voeren, ondernemen wij ook graag dingen met elkaar. Zo organiseren wij relatiebijeenkomsten, bijvoorbeeld in combinatie met een sportevenement, of brengen we een bezoek aan een interessant seminar. Een prettige bijkomstigheid daarvan is dat u en onze andere klanten elkaar ook goed leren kennen. Vaak merken wij dat er zakelijke contacten ontstaan tussen onze klanten onderling. Betrokkenheid ten top!

"Wij staan naast u als ondernemer, nooit tegenover u."

Deskundig

advies door actuele kennis en vaardigheden

Wij houden onze kennis en vaardigheden graag actueel en werken aan onze ontwikkeling. Dat doen wij door het bijwonen van congressen en bijscholingsdagen, maar ook door actualiteiten in de gaten te houden. Zo volgen wij alles op het gebied van belastingen, administratieve ontwikkelingen, trends in het vakgebied, CAO ontwikkelingen, pensioenen, wet- en regelgeving en politieke ontwikkelingen. Relevante informatie koppelen wij meteen aan u terug. Al onze medewerkers werken daaraan mee en geven u proactief deskundig advies op een hoog expertiseniveau.

"Kennis is macht, maar kennis delen is kracht!"

Praktisch

in benadering van het vak

Accountancy en belastingadvies, het is niet altijd eenvoudig. Wij doen ons uiterste best het zo begrijpelijk mogelijk te houden. Geen moeilijke vaktaal en omwegen, maar duidelijk en recht door zee. Wij zeggen wat we doen en doen vervolgens wat we zeggen. Een praktische samenwerking met u, met korte lijnen en snelle stappen. Dat werkt prima!

Samenwerking

Regelmatig komt het voor dat we specialisten erbij halen. Denk hierbij aan andere zakelijk dienstverleners zoals advocaten, notarissen en assurantietussenpersonen. Daarnaast onderhouden wij een goed en professioneel contact met verschillende banken. Wij beschikken over een ruim netwerk van betrouwbare partners. Zo heeft u als onze klant er meteen een kennisnetwerk bij.

"Samen sta je sterker!"

Ons werk blijft mensenwerk. Daarom maken wij ook werk van onze mensen.

Neem contact op