Over ons

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een financieel gezonde onderneming krijgt en behoudt!

Recht door zee

We houden van duidelijke taal. Geen vaktaal of omwegen. We zijn liever duidelijk en recht door zee. Dat was de basis voor René Heine en Mario van Oosten toen ze jaren terug partners werden dat is het nog steeds.

Geen mooie praatjes, maar de waarheid, daar heb je wat aan als ondernemer.

Heine & Van Oosten is een kantoor waarbij de relatie met de klant bovenaan staat. Er moet een klik zijn met de klant, want dan kan je elkaar de waarheid vertellen zonder dat dit de relatie beïnvloed. We zijn er van overtuigd dat mooie praatjes geen nut hebben als het gaat om cijfers. Als ondernemer wil je weten waar je staat en wat de mogelijkheden zijn. Je wilt sparren en op basis van die informatie de juiste beslissing nemen voor je bedrijf. Zo blijf je zelf in control en houdt je het bedrijf gezond.

Kennismaking gaat verder dan cijfers

Het bedrijf bestaat uit elf betrokken medewerkers. Die betrokkenheid laten we al zien bij het kennismakingsgesprek. U mag uw financiële cijfers meenemen, maar die kijken we liever op een later moment door. Bij ons gaat het ten eerste om de ondernemer. Als we aan de slag gaan met elkaar moeten we elkaar leren kennen, vertrouwen en de verwachtingen helder hebben.

Ook buiten kantoor

Naast alle zakelijke gesprekken die we met elkaar hebben over groei, kansen, uitdagingen en de financiën, geloven we ook het persoonlijke contact. Je hoort niet alleen van ons een mening over de jaarcijfers of tussenbalans. We gaan ook graag samen naar een netwerkborrel, sportevenement, seminar of we organiseren zelf een relatiebijeenkomst. Zo leert u niet alleen ons kennen, maar ook andere klanten van Heine & Van Oosten. Hier zijn al veel mooie zakelijke contacten uit ontstaan.

Ons werk blijft mensenwerk. Daarom maken wij ook werk van onze mensen.

Neem contact op